Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser mej skälv i spegeln

jag ser mej skälv i spegelen jag hittar

massa fel på mej skälv medans jag ser 

 

skönheten i alla jag möter efter min väg 

har jag blivit så skälv kritisk med åren .

 

mitt skälvförtroend ligger i botten av min 

egen avgrund skrikande efter bekräfftelse 

 

att någon ska se mej eller röra mitt yttre som 

påvärkar mitt inre som lyffter mej ur min 

 

avgrund . för ensamheten dödar mej sakta 

en bit för varje dag jag kan höra minna 

 

hjärtans slag fyllda av sorg det blöder för 

den kärlek som inte finns kvar i mitt liv 

 

men den kärlek jag söker mest är min

egen till mej skälv . för jag kan inte förlåta 

 

mej skälv för mina snesteg efter min väg 

vart gick allt fel jag är så villse inom mej .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-19 19:44



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Se dina fel och misstag som stenar. Plocka upp dem och lägg dem framför dig och bilda en stig som tar dig framåt.
2021-08-20

  Bengt H VIP
Det var en allvarlig språklek
2021-08-19
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten