Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonblickets synfält

scenanvisning

 

sirener

grävmaskinsgnissel

lastbilsmotorers sandlastarmuller

molnen äter upp den enda solgläntan

vi intill varandra

vindarna med oss i järngrepp

rasande regn skär sönder landskapet

med undrande ögon ser vi

ökande antal rovfåglar cirkla

fokus på nya villebråd

det kvällas

det skymmer

vindarna mojnar

natten bäddar med dunklets säckväv

konturer suddas ut

dina andetag skänker mig värme

jag ryser

du ryser tillbaka

som om andedräkterna viskade:

om än orden flyr oss

är vår tysta samvaro

tungomål nog

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-20 11:11



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert! Den varms närvaron som kontrast mot det skärande gnisslet, mörkret, regnet och vinden.
2021-08-20

  Monica Lindgren
Fint! Avundas din förmåga att abstrahera!
2021-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg