Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev här senast 2017 . Har det hänt något?


Läget?

Har det hänt något?
Läget?
Fiskarna i havet...
Humlorna och deras blommor...
Hela skogen som är grön
omdiskuterad, skövlad eller bara använd...
Nu vet du det jag vet.
Om du vill veta.
Inga ord var för mycket.
Det regnar, översvämning i källare,
svårt att köra bil...
Saker skakar och rasar.
Klimatchock!
Och vår egen lilla Greta.
Kan vi börja prata allvar?
Vad ska vi göra nu när framtiden glöder
under tunga skyar
och 80 miljoner människor, minst,
saknar hem?




Fri vers av 1001
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-20 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1001
1001