Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag var skogen borta


Vinden

Öppnar dörren
Känner vinden
Hör den inte
Skogen är borta
Barbariets vildmark breder ut sig
De belånade maskinerna
Drar vidare i morgonljuset
Förvånade, kanske chockade,
Söker fåglar sina platser, ekorrar, rävar
Det går en våg av sorg genom trakten
Jag känner vinden mot min kind.




Fri vers av 1001
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-21 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1001
1001