Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN ÄGER ALLA SVAR


Jag har aldrig velat lura folk,

och utge mig för en Guds tolk.

Inte önskat tjäna pengar på

att vara något slags halmstrå.

Men om jag kunnat hjälpa till,

att bistå den som är rådvill,

så har det gjort mig lika gott,

som den själ som hjälpen fått.

Ingen annan äger alla svar

på just den livsvandring du har.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-08-21 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP