Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hänsoven

 

Din hand försvinner ur min barnahand. 
Borta från ena dagen till den andra.
Ögon gråter sig torra.
Bara på ett litet ögonblick dör ditt hjärta.
Mitt går i tusen bitar.
Sorgens andedräkt håller sig fast.
Ditt skrynkliga ansikte på tummat fotografi.
Stängda ögon ser svaga konturer. Levande.

Copyright Susen 

 

 




Prosa (Kortnovell) av Susen VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-08-21 19:10



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Starkt och berörande om
sorg och förlust. Bra skrivet.
2021-08-25

  BenGust VIP
Speciellt stark; titeln och sista raden.
2021-08-24

  Kajan VIP
En så stark saknad finns här, invirad i vart ord; bakom sorgen upplever jag att det livgivande ändå finns där.
2021-08-23

  Anya VIP
Så fint om att minnet inuti är starkare än det tummade fotografiet. En text som känns. Tänk vad viktiga vi är för barnen....tänker jag när jag läser.
2021-08-23

    Lena Staaf VIP
Hjärtskärande om sorg och saknad.
2021-08-23

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text om sorg och saknad.
2021-08-23

  Öknens Ros VIP
Saknad och sorg över det man mist.
2021-08-22

  Sparvögat VIP
Åh så gripande vemodigt , en stor sorg vilar i dina ord…

2021-08-22

  Maria Sundelin VIP
Berörande
2021-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP