Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orkar springa länge

Bakbunden i negativa tankar.
smeksamt tangeras det förbjudna
Uppgivenheten mästrar kämpaglöden
Dras in i cooperativets logga
Det eviga
Som en ekorre fast i ett hjul.
Springandes runt i det mörka
Är det det här man kallar livet
väntar på något större
Mäktigare
Orkar springa länge.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 71 gånger
Publicerad 2021-08-22 00:28



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
För dig - liksom för många här på poeter.se kommer nog "något större", det är jag viss om! Eftersom du söker det! Fast ibland håller mörkret en fast...
2021-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover