Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


892.NOVELL.Köpt...Glömd...NEXT...3

Titta på dessa dagliga procedurer
som till och med har förvandlats
till nattbarriärer mellan dem,
mannes irritation som om varm lava
rann igenom hans blodkärl.
Han blåstes upp som en vulkan som
har vaknat från ett långt viloläge.
Venerna i tinnigarna svällde och
sjönk ihop.Han rynkade frågande på
panan.

I en solig morgon blev hans helhets-
uttryck hetare än själva sommarens
temperatur.Hans ansiktskinn antog
liksom kopparnyans.

Liggande i ägarinnas knä,beundrade
jag hans brunhet,som liknade mina
äkta,bruna pälsfläckar.

"Så lika vårat yttre blev!",slog mig
en tanke.

De satt på verandan och åt en pratlös
frukost.Snarare han och jag.Efter att
ha svalt den sista klunken kaffe,stälde
han ljudlöst koppen på fatet och kastade
en sned blick mot henne.

Fångande upp det... tittade Jag också
nyfiket på henne.

Sömnlösa nätter gömde sig i hennes
stängda ögonlock medan fingrar gled
över min päls.Ansiktet utryckte lugn
och ro,liksom hon vilade sig i mitt
oformella tillstånd.

Jag njöt...

Min blick sökte min mamma.Hon låg i en
solfläck men på grund av överflödiga
rosa toner var hon oläsbar för mig.

f.f...ps...tbc...




Prosa (Novell) av Lollitta VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-22 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP