Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”Det värsta ligger framför oss och det kommer att påverka våra barn och barn­barns liv mycket mer än våra”, konstaterar rapporten från IPCC FNs klimat rapport enligt AFP. ”


Vadå varmt?

Förstår inte detta
Vill liksom inte gå in
Läst rapporter
Hört nyheter
Sett så många filmer
Följt det över tid
Miljöproblem, klimatkris,
Suckarna är många
Skam hit och skam dit
Förnekarna, fördröjarna
De som blundar så hårt det går
Flyktvägarna leder in ett kaos
Oerhört lidande
Död, det börjar med värmeslag och
Andnöd
Andlig syrebrist
Rädsla för att kurserna ska falla
Svar, lösningar, tanke och handling
Lyser med sin frånvaro
Vad är det jag inte begriper?
Regnet piskar, solen bränner
Vad kan jag göra åt det?
Skål kamrater, vinet är fortfarande gott.




Fri vers av 1001
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-22 17:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Ät, drick och var glad, ty i morgon skall vi dö."
2021-08-22
  > Nästa text
< Föregående

1001
1001