Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en liten fundering utanför ramarna om det som är inom ramarna för mångas skriftande här och annorstädes ... - Lika aktuell idag som när den publicerades första gången här i september 2012 ...


En liten förundran infinner sig inom mig ...

... när jag känner
hur insikten

obevekligen växer
och utvecklar sig ...

Insikten om
att det finns
så otroligt många fler
än blott mig

vilka skriftar
ned sina
känslor
funderingar

önskningar
och
drömmar

i förhoppning om
att den som
de söker finna
i sitt liv
ska läsa och förstå

att det faktiskt
är precis just så

Och att den de söker
som läser deras
skriftade skiftande ord
ska ta ett eget initiativ
och bjuda in skriftställaren
i sitt verkliga liv

Lite trösterikt det är
att inse att det finns
så många fler
som publicerar här
för att de så innerligt
gärna vill
att någon ska

läsa och se vem de är

och kanske

direkt eller indirekt
blir nyfiken på att

ta reda på lite mer
om den som skriftat ner

alla de ord som når fram och berör

Ord som lite tyst
ber om ursäkt för att de stör
i förhoppning om

att få bekräftelsen
från någon alldeles speciell

att de är så välkomna
när de med sina ord
når fram, skakar om och berör ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-22 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP