Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan skor - gå knarkare gå

Drömde att jag var hos min syster
Hela vår familj var där
Alla deras vänner.
Allt jag sa var fel
Jag blev arg
Jag blir aldrig arg
Jag bad dom sluta
Att missförstå
Deras vänner eldade på
De tysta i min familj var värst
Dom ville jag skulle gå.
Jag hitta imte mina skor
Gå ändå sa min bror.
Jag letade och letade
Paniken ökade
Spott och spä haglade
Regnet öste ner
Gå knarkare gå
Skrek dom i kör
Gå knarkare gå
Nu vill jag nte somna om
Jag hatar att drömma
Gå knarkare gå
Jag skall gå




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-23 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover