Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara att tacka och ta emot!

Att lyckan kan landa så stilla
utan att ett enda vingslag hörs...
Men den känns igen ändå, på sitt andetag...
Så förgäves gör den aldrig sitt drag!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-26 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt