Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk om kramen..

Tänk om kramen var en symbol.
En symbol för omtanke och kärlek.
Då hade jag vetat att jag var fattig




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-27 05:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover