Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När

När vi skall somna, du och jag, och ligger i sängen bredvid varann, stryker jag dig alltid över håret, min älskade hutru.
Snart blir jag åttio. Du är åttiotre.
Och jag skall stryka dig över håret genom alla tider.
Så länge jag förmår.




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-28 09:42



Bookmark and Share


  Minkki VIP
,
2021-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP