Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ogarvad och förlängd version


Sommardopp





Vatten


Din
glittriga Hud
mot mina läppar

Salt



























Övriga genrer av alfa VIP
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-07-27 14:40



Bookmark and Share


    anakin
Vanliga ord. Men det blev ju verkligen ett sommardopp av orden.
Skickligt.
2006-11-13

  Cris
He he! Bravo...
nästan så man gick på en propp
2006-07-29

  Christer VIP
det är som att det är nåt jag inte förstår här....eller?
2006-07-28

  K*
hihi :) jag bara leeeer
2006-07-28

  Fredrik P. VIP
Lurifax! Nu gick jag på det igen.
Tur att Cathy hajade. Föredrar
den markerade...
2006-07-27

  Sanningsägaren VIP
sensuellt
mina ögon blir vattniga
och svidande av
saltet
2006-07-27

  Uffe Agnetun
luft, tomrum, ord, hål, blanksteg, ord, slut! Inte riktigt min smak därför blir betyget inte så bra. Tur att smaken är delad annars kanske alla hade gillat Bara Du med Peter Stormare.
2006-07-27
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén