Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vikten att inte tystna i skuggan av globala skeenden


Profeten

Viskningar i vinden
Tystnad
Döden, döden




Fri vers av 1001
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-30 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1001
1001