Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon stilla

Morgon stilla

gnistrig luft

årstidsskifte

bofink sträcker

dagen ropas in av lilla hackspetten




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-31 21:47



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vilken underbar, och tydlig bild! Ibland är det kortfattade tillräckligt!
2021-08-31

  Monica Lindgren
Fin stämning av tidig morgon och annalkande höst du fångat här i stram stil!
2021-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP