Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅN VAGGAN TILL GRAVEN

Livets resa tar oss fram

från vaggan ned i graven,

för att botgöra den skam

som ligger dolt begraven.

Karman från ett annat liv

som vi kom för att rensa.

Instängd i vår själs arkiv,

den börjar oss begränsa.

Vår själ behöver harmoni

och vill lösa alla knutar...

Ty av det skälet föddes vi.

För frid när resan slutar.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2021-09-01 06:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP