Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heligheten.

Endast gud och jag
Är vaken
Ser bortom de mörka taken
De tysta orden..
Vem?
Är jag att tro?
Vem är jag,
Med drömmar så stora?

Om om var faktum
Om du vore sanning
Vem vore jag då?
Vem på jorden?
Tyst, så tyst
Stilla rörelser
Fritt liv, fri tid
Jag håller timmarna..

Likt älvornas dans
Där i morgondiset
Så skört, bräckligt
Du berusar mina sinnen.
Och inget är beständigt
Allting förändras, förnyas
Allt förutom förändring
Som alltid strävar fram.

Du ger mig orken
Du ger mig drömmen om ett liv
Drömmen om heligheten
Där ett vi är evigt.
Att hålla andan
Blunda och bara lyssna
Smaka på orden
Smeka varm och livfull hud..

Jag är du
Du är mig
Vi är ett hopp
Om evig frid.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-09-01 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP