Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fyrfota bästa Vän

Finns det något bättre än
en fyrfota bästa vän?
Jo, det gör det nog ändå,
bäst är tassar utav två!
Om man är en sann djurvän
öppnas famnen om igen.
Ser på dem och säger åh...
Önskar bara flera få!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-09-01 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP