Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett möte för länge sedan


Dagar

I skuggan där vi satt
Dagar
Minns dig knappt längre
Bitar av ord
Dröjer sig kvar
Sångerna vandrar
Fram och tillbaka
Nynnar
På minnet av dig
Dagar
Nu går sångerskan in i
Skuggan
Och hon som målar bilder
Söker mörker
Tystnaden är nog
När natten sluter in
Dagar





Fri vers av 1001
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-02 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1001
1001