Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara trött och ta en paus


Kriget tar aldrig slut

Så trött, inlindad i
Mjukhet.
Kriget tar aldrig slut
Vet inte hur det började.
I forntiden.
Människan är mäktig
Allt
Den underbara människan
sjunger om
Den största grymhet
Den högsta visdom
I en bergochdalbana
Hon är outgrundlig
Mäktig medkänsla
Och död.
Nu sluter jag mina ögon
Öron
Tar en paus
För att lyssna mot marken
Låta vintern komma
Till slut kanske vi kan mötas igen
Och göra något bra tillsammans.




Fri vers av 1001
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-07 18:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så målande och ärligt om något som går att relatera till

Gillar
2021-09-07

  Larz Gustafsson VIP
Det började med syndafallet i Edens lustgård och fortsatte sedan med det första brodermordet, då Kain mördade Abel.
2021-09-07
  > Nästa text
< Föregående

1001
1001