Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens Sång

Under tidens stilla gång,
ändrar själarna sin sång.
Från början är den ljus.
Djupet i vårt röstomfång,
växer för var solnedgång.
Vår sång blir mer diffus.

Det som oss tillkännagav
sjunker ned i sin oktav.
Ett dur blir lätt till moll.
Ty höga toner klingas av,
för själens alla innehav.
Var ton läggs i behåll.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2021-09-09 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP