Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankespån

 

det pågående

ett skrynkligt tygstycke

på ett överbelamrat vardagsrumsgolv

ofokuserad jag som en disgryning

siktlös och utan perspektiv

tillspillogiven på känsla

bultande övergivenhet

mitt oorienterade blickfång

kravlande i främlingskap

trots uttalat ja till tillhörighet

kapellet som växer till katedral

kan det vara så svårt att

överlämna mig i dina händer

med min oro om och om igen

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-11 11:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'Det svåra är ej att skriva, det svåra är att bli läst, det svåra är inte att bli döpt, det lätta är att bli köpt...'
2021-09-11

  Solweig Jansson VIP
Du skriver om inre skeenden på ett vackert och berörande sätt . . .
2021-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg