Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vara

 

 

Just nu - i detta andetag - har jag lyckas

trycka på pausknappen och bara vara

I en stund av moln och klar luft som efter

ett regn.....

 




Fri vers av Agnes
Läst 549 gånger
Publicerad 2006-07-27 19:20



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Hej Agnes!

Ja, någon sällsynt gång kan man få uppleva detta, kanske bara för en halv minut eller så. Tystnad, frid, glömska. Som att sakta simma under vattnet.

Du har fångat den känslan så på kornet. Roligt att läsa en dikt som omedelbart går rakt in. Man känner genast igen sig. Man ser bilder och upplever dofter från barndomens dagar.

Kram! Rune.
2006-08-04

    Cutup
Hoppas du kan hålla kvar knappen i det läget, så länge du önskar... Om inte att i alla fall kunna spola tillbaks bandet, eller hitta pausknappen igen, när du vill.
2006-07-29

  Uffe Agnetun
Hur sant är det inte! Hur mycket vill man inte att dessa stunder skulle komma oftare! Vardagspoesi när den är som bäst! Varför avslutar jag varje mening med ett utropstecken?!
2006-07-28

  ***Wicke***
var hittade du den? sökt länge men inte funnit..Denna innehåller något som alla vill ha, men alla har svårt att hitta.
2006-07-27

  Sanningsägaren VIP
framför datorn ;O)
2006-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes