Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ej nått dit, har nå´n?

- En litterär genre Stazy
att ta till sig och om den sig bry...
Vad gäller det där?
- Läsningen bäst är
I en bok med och av: FANTASY...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-15 11:46



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra där! :)
2021-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt