Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parasit


Jag hann aldrig reagera
på att jag föddes
gick i skola
och plötsligt
- skulle försöka vara vuxen

Att bli socialbidragstagare
var i alla fall inte min barndomsdröm




Fri vers av Exi
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-27 21:13



Bookmark and Share


  aol
så djäkla sant 5 stjärnor
2007-06-26

  Kubla Khan
bra marko!
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi