Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

koden

med barndomen i ryggen
går jag sakta framåt

de trasiga spillror jag plockat
bär jag i handen
de bränner
talar ord jag inte förstår

om jag vill och kan
löser vi koden tillsammans
sakta

jag är ännu skör




Fri vers av Myself
Läst 239 gånger
Publicerad 2004-10-27 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself