Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gropen som blir


Det var september då han kom
Som nu
I samma skarv mellan varmt och kallt
samma döende saharavind och stråk av nedkylt hav


Han ville ingenting
bara knulla
Ändå fick han allt
hela septembernatten

Det var flera septembrar sen nu
Tror det är tre
Men soffan på terrassen där vi satt
känns fortfarande tom


Den milda vinden smeker mig ikväll
Han sitter där än
Läpparna två spända muskler
ömmande efter mina
Svettdroppar glänser i hårfästet,
nackhåret fuktigt över skjortkanten,
händerna så orörliga i knät
… osäkrade granater redo att kasta sig ut i mörkret.
Gropen som blir
får bli, tänkte jag.
Damm, splitter, skärsår…



Lust och kraft
Inget annat, ingen annan
Bara det
och gropen som blev.





Fri vers av ingeling
Läst 208 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-09-17 13:41



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Dramatisk och innerlig, går I moll och jag lever mig in i rädslan, du är bra på att skapa stämningsfulla historier märker jag.
2021-09-23

  Poesia VIP
Mycket mellan raderna här och texten är som en thriller där man vet att slutet kommer vara allt annat än bra. Du berättar ingående och väl det som många utsatta kvinnor genomlever/genomlider och stannar kvar i trots hot om våld som kan brisera när som helst. Svårt att stanna i ännu svårare att lämna.
2021-09-18
  > Nästa text
< Föregående

ingeling
ingeling