Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonljud tal

Kan inte
Bara gå

Hus på landet brorsan

Solen bland molnen
Skiner så satans gött
Svala brisar sveper
Vattnet brusar friskt
Dra upp en till fisk

Det är någonting nordiskt
Som mina tankar och ord
Drämmer

För mig

Mina ögon till ljudet
Av fåglarna som leker
Utanför mitt fönster

Dagarnas dagar
Vissa nätter är år

En kväll i sin slöja
Skrapar in hjärnan

Det är visst
Den nordiska

Jag måste se
Det är någon här
Jag inte vet om
Går jag eller
Ska jag gå
Jag måste

Du

Tomheten
Är inte
Varandra
Du kom
Närmare

Ser mig omkring
Ingen nåd
Vår värld




Fri vers av Charles Abrams
Läst 79 gånger
Publicerad 2021-09-22 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams