Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mikroanalys, tyst ljud

musik
tystnad
musik

fjol
vardag
spöregn

trummor
kackerlackor

dov skymd
röst

rytm

filosofin
leva lär
någonting

spräcka matrix

det är smärtsamt
jag erkänner

jag har aldrig levt det

fjol




Fri vers av Charles Abrams
Läst 74 gånger
Publicerad 2021-09-23 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams