Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vakna en vacker morgon och inse att ensam inte är stark


Tranan

Förundrad
Förtvivlad
Försöker
En hand räcker inte
Fortsätta trots allt
Framtiden virvlar
Bakom stängda ögon
Vill inte se
Vill inte höra
Och
Framförallt inte förstå
Att det är bråttom
Vem, vad, hur?
Jag nu?
Skriker in i skogens suckar
Fjärilar tar en sista tur
Fladdrar till och är borta
Vem saknar myggor och maskar?
Ohörd sker förändringen
Tranans rop ljuder över
Allt som är
budbäraren tystnar.




Fri vers av 1001
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-26 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1001
1001