Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att finna ro


Väntan

Äntligen är väntan över
Trär dagar på strå
En efter en

Minnen svävar
Över mitt huvud
Som viskande skuggor

Erfarenhet stampar
I molnbankarna
Lovar regn

Kärlek stilla
I mina händer
Vårdar natten

Trådar i livets väv
Slitna men
Ännu starka

Sjunker sakta
Mot marken
Som tar emot mig
Sjungande




Fri vers av 1001
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-27 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1001
1001