Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dystra takar i höstrusket


Spegel,spegel.


Spegel,spegel. på väggen är
finns det någon som har mig kär?
spegel, spegel, täckt av imma ,och ute är det bara dimma ännu en höst
att genomlida
måtte jag bara inte
avlida av ren tristess,
det finns så mycket att göra och genomföra , innan dess.
behöver hitta nåt som kan mig uppmuntra.
och i ialla"måsten". försöka strunta
kanske ringa en vän och sen.... göra nåt kul fram till jul!




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-29 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP