Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HSP

Känner saker andra känner.
Har osynliga antentenner...
på sinnesstämningen i rum
fast vissa tycker jag är dum.
Jag registrerar allting som
folk inte har en aning om...
som värme, kyla, dofter, ljud.
Född med genomskinlig hud.

Tänker mycket, känner mer,
men säger sällan allt jag ser.
Jag föddes med en empati
som verkar för ett oss och vi.
Men det gör mig väldigt trött,
vill blott bli vänligt bemött.
Som jag förstår vill jag förstås
för jag har ingen diagnos!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-29 19:14



Bookmark and Share


  Koloristen
I egenskap av HSP:are så tycker jag det finns sidor av det som är mindre bekväma och som jag skulle vilja reducera. Uppsidan är helt klart glädje- och njutningsstunderna.
2021-09-30

    Maria Carlson
??
2021-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP