Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PERMANENT

Nu är jag här
permanent
inget finns i huvudstan
som binder mig dit.
Det skulle vara
poesiskrivarcirkeln
måhända min
tandläkare
men annars så.

Här börjar nu bli
mitt hemma,
här känner jag mig
befryndad,
vill bli rotad
en tillhörighet
få känna.

En hembygd
en stad att
va mitt hemma.
Att stolt
sjunga om
och få höja
min stämma.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-29 20:37



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Synnerligen härligt att känna sig hemma! Och sjunga med sin stämma utan att någon skrämma! :)
2021-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar