Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma Ögon

Må det aldrig hända en dag
att jag inte bryr mig så jag,
trampar på den som är svag.
Och spär på med mer obehag.

Må jag aldrig bli otacksam,
ej känslolös och ovarsam.
Bevara min själ känslosam,
empatisk, förevigt varsam.

Må jag alltid ses som en vän
och ha värme i ögonen.
Skapa fred där det är bråk,
med kärlek som enda språk.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2021-09-30 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP