Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just idag är det ganska bra


om du skulle fråga mår jag ganska bra idag

med all rätt

bokskogsskenet påminner mig om dig

ljuset seglar mellan grenarna, löven lutar skyddande

en plats utan referenser

som om jag upptäcker för första gången

det obekanta och ovana tar gestalt

och man vill lära känna rörelserna, rösterna, ljuset

som första gången jag lutande mig mot din skuldra

du stod kvar och lät mig tåras

som om jag fortfarande burit på något obrutet

ett oavklarat

jag blev molnfri under din

rösthimmel





Fri vers av BillMarcus
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-07-28 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BillMarcus
BillMarcus