Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheten

Vi går förbi hand i hand
Där båtarna når land
Ungdomen dansar vid hamnen
Evigheten kittlar i famnen
Natten tillhör oss
Och stjärnorna förstås
Utan mörker inget ljus
Utan tystnad inget brus
Himlen är en plats på jorden
Meningslöst är allt tror den
Stackare som aldrig sett dig le
Åh det är klart att jag vill med
Till Finlands urskogar
Till Prags ölkrogar
Till Spaniens sydkust
Jag har sån jävla lust
Att flytta in i dina lungor
Att sy ihop våra tungor
Att fly till en plats ingen når
Där himlen och evigheten är vår




Fri vers av Fulkultur
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-10-07 02:02



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Full av härlig livslust är den här dikten! Tycker om! "Meningslöst är allt. tror den som aldrig sett dig le". Bra!
2021-10-07

    Sefarge VIP
Verkligen magiskt
Med känsla o flyt
Skriftat!
;)
2021-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Fulkultur