Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föralltidheten

Du är det lätta pianot i Thunder road
du är det tunga pianot i Sign on the window
Dig kommer jag tänka på när jag plockar jordgubbar
när jag ligger i graven
när jag svävar i rymden
Det är svårt att andas
jag tappar pennan när jag ska skriva
och jag har glömt hur man tar på sig strumporna
Ett luftgitarrsolo i mitt rockenrollhjärta
ett primalskrik från botten av min rockenrollsjäl
låt det eka
Vi står i full blom nu
vi som sover mitt på dan
vi med rastlöst blod och änglavingar
vi ska flyga nu
sången får oss att flyga nu
ni andra ska sova nu
ni andra måste vara pigga imorgon bitti
så ni orkar äta er müsli
Dig ska krama varje dag och varje natt
dig ska följa i varje steg du tar
dig ska följa i varje rockenrolldröm du jagar
alla dina tårar ska jag torka
Du är mäktig som vindkraftverk
du är svag som gubbe med ledvärk
Jag ser föralltidheten i dina ögon
Skrik som ett barn
Sally take my hand
Kärleken är fridlyst
den glittrar som underkyld is på landsväg en stjärnklar natt




Fri vers av Fulkultur
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-24 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fulkultur