Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsstraff

Jag drömde att jag fick ett dödsstraff
Det var ganska skönt




Fri vers av Fulkultur
Läst 33 gånger
Publicerad 2023-10-24 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fulkultur