Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brödsmulorna på bordet

Inatt är irrblossen flygfärdiga
hon hoppar ut genom fönstret
för pianot som vibrerar i hennes bröst
gav henne vita vingar
Hon skulle kunna uppfylla alla sina drömmar
men hon är rädd för mörkret
Hon har en ficklampa i sin hand
för snart ska solen dö
Den vilda våren är här
de sa att det skulle pirra i hjärtat
De vita vingarna
hon vill aldrig mer sova
hon vill se varenda snöflinga falla
vill se varenda sol krama varenda horisont
vill se sin mamma sopa ihop brödsmulorna på bordet
med handen som en gång klappade hennes kind




Fri vers av Fulkultur
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-19 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fulkultur