Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår i Italien

Vår i Italien
Topparna vita
Dalarna gröna
Caféet ett vykort
Bord på kullersten
Hennes ben i kors
Stolen vaggar
Vin och kaffe
Om vartannat
I fickan en ask
Innehållande resten av livet




Fri vers av Fulkultur
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-07 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fulkultur