Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod att Vakna


Det krävs mod att vakna

som världen är idag.

Stå upp och inte slakna,

ge upp för minsta slag.

Må aldrig mod vi sakna

när det krävs nya tag.

Modigt kom vi hit nakna

till jorden du och jag.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-10-07 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP