Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som bara en mamma gör...


Kärlek frågar ej varför.

Det är inget kärlek gör.

Ingen lycka den förstör,

kärlek ingenting förgör.

Hängivet den allt utför,

osjälvisk den ej upphör.

Kärlek aldrig sig våldför,

ömsint den allting berör.

Och bär på livet innanför

som bara en mamma gör.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-08 07:17



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Känner igen mig i dina ord:-) Vi bara finns där, oförtrutna och tålmodiga <3
2021-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP