Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

semester


när tanken försökte
överröstades den av barnfilmen katten

men varför bry sig

jag
har fortfarande semester




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-07-28 17:11



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Stark igennäningsfaktor
ja nu har man två veckor kvar
2006-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP