Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var hjälten

Kliv upp och ta din plats, ta plats i ditt varande
det finns syndfria ambitioner
skapa godhetskreationer

Bemöt en mödas kamp, en kamp om att förstå
det finns ohyggliga visioner
syna dessa misärmissioner

Det finns syndfria ambitioner, ett rent krig
det pågår inom dig, ett slag
ett slag för friheten, ett slag
för allt det härliga

Vi må ha växt upp, med tro
om alltings lätthet
lögnens gravitation
imploderar hela sinnet.

Men ur supernovor skapas materian,

och ett val finns att spela hand i hand
med skaparen av alltet,

ett val finns även att spotta allt och alla
i ansiktet, i cynisk extas.

Världen är inte ute efter dig, den bara är
och låter sig mötas.
”Men alla har ju en agenda, alla vill ju bara det
som är bäst för dem själva.”

Ser du bjälken i ditt öga?

Man kan vara utan agenda, använda makten
till att lyfta fram enbart det som är sant just nu.

Den äkta kampen pågår alltid inombords, där allt mörker
uppstår.

Det pågår inom dig, ett slag
ett slag för friheten, ett slag
för allt det goda.




Fri vers av agh.nilsson VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-09 13:21



Bookmark and Share


  Essisen
jag älskar dig.
2021-10-09

  AiA Maria den fria


*ler*

Jag ser...

”Världen är inte ute efter dig, den bara är och låter sig mötas”.

befriande rika ord!


Tack!
2021-10-09
  > Nästa text
< Föregående

agh.nilsson
agh.nilsson VIP