Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnad



Det är stor skillnad
mellan att våga gråta
på grund av din närvaro
och att gråta på grund av dig







Övriga genrer (Aforism) av Syrran77
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-10 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syrran77
Syrran77