Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soluppgång

En hackspett och en kråka
Små sparvars fågelsång
Snövitsvidder vilande
Ett ekträds kala ståt,
Ger sällskap denna
Midvintermorgon;

Cykeln skyndar
Kylan smyger,
Soluppgång
i vardande,

Brandgul
skymtar
bakom
granar:

Solen







Fri vers av Syrran77
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-27 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syrran77
Syrran77