Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav av tårar


Jag flyter bort och iväg
i ett hav av tårar.
En atmosfär av tankar,
håller mig uppe
och dränker mig,
gömmer mitt hjärta.
Försvinner,
osynlig,
borta.









Fri vers av Syrran77
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-05 00:04



Bookmark and Share


  Ohappa
Åååå, jaa <3
2022-01-07

  Koloristen
Bra där!
2022-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Syrran77
Syrran77